pełny talerz, pełna miska

5

Balduno Manufaktura i Węgielek – Fundacja dla Zwierząt zapraszają do udziału w akcji charytatywnej na rzecz zwierzaków.

W dniach 14.11-04.12 kup los za piątaka, całkowity dochód ze sprzedaży zasili brzuszki podopiecznych Fundacji Węgielek. Ty natomiast masz szansę wygrać 1 z prawie 200 voucherów do wrocławskich restauracji, które postanowiły wesprzeć akcję 🙂

Losy można kupić w jednym z lokali Balduno Manufaktura:
-Wita Stwosza 15
-Hubska 72c
-Bulwar Dedala 11a
-Ołtaszyńska 92a/7

06.12 w Balduno Manufaktura Bulwar Dedala 11a odbędzie się losowanie prawie 200 voucherów do wrocławskich restauracji, a wśród nich: Balduno Manufaktura, ZENKA cafe, Central Cafe, Piec Na Szewskiej, Olszewskiego 128, Niezły Dym, Malarska 25, Brylantowa 16, Ahimsa Restaurant & Club, Dobra Karma, Eliptic.pl, PANCZO, Pieczona papryka, OGIEŃ, Najadacze.pl vegan catering, Restaurant Novacento, VEGA Bar Wegański, VEGA-LIFE, Balkan Burger, ZZtop, ROCK Burger Wrocław, Frytki + SOS, Green Bus, żyzna, Baszta.

Patroni medialni akcji: Wroclaw [Wroclove], Have a Bite Wrocław, Z WIDELCEM PO WROCŁAWIU, Hasta la bistro, Lubię Wpierdzielać, Radio LUZ, TuWroclaw.com, Wroclove Food, Simon COOKs by Szymon Czupkiewicz

Dołączajcie do wydarzenia i przybywajcie po losy już od 14.11.
Uwaga! Liczba losów ograniczona!