Dog Day :)

dd

Dog Day Festiwal – Festiwal Smaków i Akcesoriów dla psów, odbył się 4 marca 2017 roku w Soho Factory przy Mińskiej 25 w Warszawie.

Miłośnicy i właściciele psów mogli zapisać się na wykłady i panele dyskusyjne na temat żywienia i suplementacji psów. Na miejscu można było odwiedzić liczne stoiska z różnorodnym wyborem karm zarówno mokrych i suchych, jedzeniem gotowanym i surowym, smakołykami, naturalnymi gryzakami, ciastkami i wszelakimi pysznościami. Nie zabrakło też ręcznie wykonywanych zabawek, piłek, szarpaków, smyczy, szelek, obróżek a nawet ubranek czy posłań! Po prostu psi raj!

Dla Dog Day Festiwal, był głównie okazją do wsparcia Fundacji Węgielek oraz możliwość zainteresowania się adopcją psa lub kota.
Udało nam się sprzedać wiele kalendarzy, toreb, breloczków oraz silikonowych bransoletek, z których dochód w całości przeznaczamy na cele statutowe Fundacji 🙂

Na stoisku odwiedzili nas również Kamil Nosel z psem Dżuniorem – dosłownie NA stoisku 😉

Aaa i wiecie co jeszcze!? W końcu poznaliśmy naszych przyjaciół! 🙂

Udało nam się spotkać z Tymofarmem – producentem Gammolenu – to oni sprawują wirtualną opiekę nad naszym Royem 🙂 W końcu wiemy, kto stoi za produkcją wspaniałych obroży przekazywanych naszym podopiecznym! Modna Koza – wiemy kim jesteś! 🙂 Chęć poznania wirtualnej opiekunki Pacyfka też zakończona sukcesem, PetArty nie są nam już obce! A przede wszystkim dziękujemy Ninie z Dog&Sport – „matce chrzestnej” Węgielka za zaproszenie, za miłe przyjęcie i ogrom wspaniałych chwil 🙂 do zobaczenia w listopadzie na Top For Dog 🙂